Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Veli Aurea Væg-/Loftslampe Hvid / Guld, 53 cm
Nyhed!

Veli Aurea Væg-/Loftslampe Hvid / Guld, 53 cm

DKK 3 150
Veli Aurea er en væg-/loftslampe fra SLAMP med et moderne, elegant design af Adriano Rachele, der giver en luksuriøs atmosfære.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Veli Aurea Væg-/Loftslampe Hvid / Guld

DKK 3 150

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Pryd din bolig med den fascinerende glød fra Veli Aurea, et mesterværk elegant udtænkt af den berømte designer Adriano Rachele. Denne væg-/loftslampe er fremstillet i hjertet af Italien og er mere end bare en lampe - det er et slående kunstværk, der forener avantgarde Lentiflex- og Opalflex-materialer med en elegant, luksuriøs æstetik. Veli Aureas blændende farvepalet i hvid og guld udstråler raffinement og gør den til en ideel tilføjelse til dit soveværelse, din gang eller din stue.

Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om Veli Aurea Væg-/loftslampen


- Veli Aurea er værdsat for det innovative design
- Fra kollektionen Veli.
- Fremstillet i Italien.
- Designet af Adriano Rachele.
- Væg-/loftslampen kommer i forskellige størrelser.
- Lyskilde medfølger ikke.

Vedligeholdelse af Væg-/loftslampen
- Takket være det patenterede LED Magnetic-system kan armaturet fjernes med et enkelt klik, selv når lampen allerede er installeret, så den kan vaskes i brusebadet.

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.