Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Vera Gulvtæppe 70x150 cm, Charcoal/Vanilla

Vera Gulvtæppe 70x150 cm, Charcoal/Vanilla

DKK 1 175
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Vera Gulvtæppe 70x150 cm, Charcoal/Vanilla

DKK 1 175

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vera tæppe fra Pappelina. Et flot, enkelt og funktionelt plastiktæppe fremstillet af PVC-plastik og polyester. Tæppets grafiske og enkle mønster, organiske og bløde former i skønne farver passer i de fleste miljøer og hjem. Perfekt at have i køkkenet eller i entréen, så man let tage det væk og gøre rent. Tæppet er vævet af plastik, som er en svær og langsom proces, hvilket gør at tæppeafvigelser på plus/minus tre procent kan forekomme. Tæppet vaskes i hånden eller finvask ved 30 grader, ikke centrifugering eller tørretumbler. Stræk tæppet når det er vådt og lad det tørre forsigtigt. Ryst. Ketchuppletter spules væk, du skal ikke gnugge!

Egenskaber

Om varemærket
Pappelina er et lille svenskt firma som startede 1998 af Lina Rickardsson. Firmaet findes i dag i over 23 lande og de står for enkelt funktionelt design med god kvalitet. I deres sortiment findes grafiske og enkle mønstre, organiske og bløde former i herlige farver til dit hjem. Tyngden er deres populære plastiktæpper som er moderniserede og vævede i Leksand, Sverige. De er funktionelle, spændende, smukke og lette at holde vedlige! Perfekte at have i alle miljøer!
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null