Nyheder
Belysning
Vienda Bordlampe, Hvid
-34%

Vienda Bordlampe, Hvid

DKK 475DKK 719
Vienda er en bordlampe fra Herstal med et karakteristisk, dekorativt design og en svampelignende lampeskærm i forskellige farver.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Vienda Bordlampe

DKK 475

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-50% rabat på belysning

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 50 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024

Produktinformation

Vi præsenterer Vienda-bordlampen fra Herstal, den perfekte blanding af funktionalitet og æstetisk appel, der lyser op i ethvert rum. Den unikke, svampelignende lampeskærm udstråler elegance og er en øjeblikkelig samtalestarter, der tilføjer et strejf af individualitet til dit værelse. Vienda er fremstillet af metal i høj kvalitet og lover holdbarhed, så den forbliver en del af din indretning i årevis.

Godt at vide om Vienda bordlampen


- Vienda er værdsat for den svampelignende lampeskærm
- Fra kollektionen Vienda.
- Fremstillet af metal.
- Lyskilde medfølger ikke.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 420 kr

Egenskaber

Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null