Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Asteria Gulvlampe, Antracit
-30%
icon/arCreated with Sketch.
Klik på AR symbolet og prøv møblerne hjemme! Sådan gør du

Asteria Gulvlampe, Antracit

DKK 2 799DKK 3 999
Stilfuld gulvlampe fra Umage, designet af Søren Ravn Christensen.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Asteria Gulvlampe

DKK 2 799

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Asteria har et stilfuld udtryk med sin smalle og stringente base af messing som på smukkeste vis leder op til en lampeskærm. Du tænder og slukker lampen på toppen af skærmen hvor du også har mulighed for at dæmpe lyset. Asteria har indbygget LED lys som spreder et varmt skær i rummet. I samme serien findes også plafond, bordlampe og pendel. Asteria findes i fire farver.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2799 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null