Nyheder
Belysning
Bellevue Gulvlampe AJ7, Sort
-35%
&Tradition - Andtradition&Tradition - Andtradition

Bellevue Gulvlampe AJ7, Sort

DKK 3 377DKK 5 195
En klassiker i minimalistisk design.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bellevue Gulvlampe AJ7, Kobberbrun/Messing

DKK 3 377

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

Bellevue gulvlampe AJ7 er designet af Arne Jacobsen for & Tradition. En minimalistisk lampe i dansk design som aldrig går af mode. 
Arne Jacobsen blev inspireret af de tidlige modernister inden for Bauhaus bevægelsen og kombinerede funktion med stilrent design.  
Lampens fod er fremstillet af poleret messing og skærmen er i lakeret aluminium. Bellevue findes i flere forskellige udførelser.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3361 kr

Egenskaber

Om varemærket
Det nordiske arv møder form. Materiale møder potentiale. &Tradition's mål er at sammenføje disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, tekniker og former. &Tradition omfatter gårdsdagens mestre og talangerne som kan skabe framtidens klassikere. &Tradition tror på design som er lavet for at holde. I &Tradition's sortiment fås bl.a. lampen Flowerpot, en designklassiker skabt af den danske indretningsdesigner Verner Panton.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null