Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Canopy 421/L Pendel, Bronze

Canopy 421/L Pendel, Bronze

DKK 15 895
Canopy 421/L er en pendel fra Oluce med et originalt, autoritativt design, der er ideelt til at skabe en hyggelig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uger

Canopy 421/L Pendel

DKK 15 895

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Lys dit rum op med Oluce's Canopy 421/L pendel! Denne pendel er designet af Francesco Rota og er en storslået nyfortolkning af den beskedne loftroset. Den forvandler dette engang simple dæksel til loftledninger til en slående, stor lampeskærm, der bliver midtpunktet i dit rum. Den er fremstillet af slankt metal og er mere end bare et lysarmatur; det er et kunstværk, der stammer fra det oprindelige design i 2009. Ud over den visuelle appel er Canopy 421/L kendt for sin unikke lysfordeling. Den indbyggede cirkelformede pære udsender et blødt, flydende lys, der tilfører ethvert rum en varm, omsluttende atmosfære. Denne pendel er ikke kun for dem, der sætter pris på storslået design. Den er til alle, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og varme til deres hjem eller kontor.

Designet af Francesco Rota. Originaldesign fra 2009.

Godt at vide om Canopy 421/L pendlen


- Pendel i aluminium.
- Canopy 421/L er værdsat for det storslåede design
- Fra kollektionen Canopy.
- Findes også som større størrelse.
- Designet af Francesco Rota.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.