Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Canopy 422/L Pendel, Bronze

Canopy 422/L Pendel, Bronze

DKK 22 995
Canopy 422/L er en pendel fra Oluce med et imponerende kuppelformet design og et blødt lys, der er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uger

Canopy 422/L Pendel

DKK 22 995

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Leder du efter et statement-stykke til at løfte dit rum? Så behøver du ikke lede længere end Canopy 422/L-pendlen fra Oluce. Denne pendel er fremstillet af Francesco Rota i et karakteristisk design og er en hyldest til den ofte oversete loftsroset, som forvandles fra en simpel ledningsskjuler til et elegant midtpunkt. Den store kuppelformede lampeskærm i metal giver Canopy 422/L sin dristige tilstedeværelse. Men det, der virkelig adskiller denne pendel, er indarbejdelsen af en særlig lyskilde - circline-pæren. I modsætning til typiske pærer udsender circline-pæren et blødt, buet lys, der omslutter dit rum med et varmt, behageligt skær, der skaber en hyggelig, indbydende atmosfære. Canopy 422/L har været en favorit siden lanceringen i 2009 for dem, der ønsker at tilføje kunstnerisk flair til deres hjem.

Designet af Francesco Rota. Originaldesign fra 2009.

Godt at vide om Canopy 422/L pendlen


- Pendel i aluminium.
- Canopy 422/L er værdsat for det storslåede design
- Fra kollektionen Canopy.
- Findes også som mindre størrelse.
- Designet af Francesco Rota.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.