Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Classic Firkantet Parasol 300x300 cm, Ivory
ethimo logoethimo logo

Classic Firkantet Parasol 300x300 cm, Ivory

DKK 12 127
Classic-parasollen fra Ethimo er et stilfuldt produkt af høj kvalitet med et klassisk design, der er perfekt til solrige dage på terrassen eller i haven.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Classic

DKK 12 127

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Classic-parasollen fra Ethimo er et stilfuldt produkt af høj kvalitet med et klassisk design, der er perfekt til solrige dage på terrassen eller i haven. Det tidløse design og materialer af høj kvalitet udstråler eksklusivitet og skaber en indbydende følelse på din terrasse. Akrylstoffet er vand- og UV-bestandigt, og det solide egetræsstel giver stabiliteten til konstruktionen. Beskyt dig selv mod solens stråler og nyd de varme sommerdage under parasolens generøse dimensioner.

Fremstillet i Italien.

Godt at vide om parasollen


- Findes i forskellige størrelser.
- UV-resistent materiale.
- Ramme i massiv eg.
- Kombinér parasollen med en parasolfod fra Ethimo.
- Fremstillet i Italien.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
Ethimo er et italiensk firma som specialiserer sig indenfor udemøbler af høj kvalitet. Inspirationen hentes fra middelhavet - den varme følelse, farverne og de lækre siddepladser. Med både form og funktion i tankerne designer Ethimo moderne udemøbler til alle slags udemiljøer. Resultatet? Velgennemtænkte detaljer og materialer som skaber en sofistikeret møblering med plads til at hvile, samvær, fritid og luksus.