Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Gustav Rosén

Pythagoras PLAY Maze Interior
Gustav Rosén, en kreativ sjæl og ingeniør, er uddannet fra Royal Institute of Technology i Stockholm. I Gustavs design kan man tydeligt se elementer af geometri og geniale løsninger, som kun en ingeniør ville kunne finde på. For Maze har Gustav designet det succesfulde Pythagoras-konsolsystem, Step-skohylden og Only Hooks-krogstrimlen.
Viser 69 produkter
Beige
Sort
Messing
Brun
Grøn
Grå
Eg
Rød
Hvid
MazeBestillningsvare
-34%
Pythagoras Vægskab, Valnød
DKK 2 284DKK 3 445
Pythagoras vægskab

Den seneste tilføjelse til familien. Skabet kan hænge alene som en kabale eller kombineres med resten af Pythagoras-systemet. Den aftagelige hylde giver mulighed for mange forskellige opbevaringsmuligheder.

IndholdDesign med et stilfuldt twist

Ingeniør og designer

Gustav Rosén er uddannet produktudvikler og har siden 2014 haft et designstudie i Stockholm, hvor han står for it-konceptudvikling og design af alt fra møbler til belysning og indretningsdetaljer. Hans designstil for Maze er klar med lige linjer og smarte løsninger. Enkelt, stilrent med et twist og en smart tanke bag.

Pythagoras hyldesystem

Pythagoras er afledt af den matematiske formel af samme navn. For Gustav Rosén, som ånder for geometri og matematik, var det naturligt at kombinere disse variabler med design og funktion. Pythagoras er bygget op af hylder, der hviler på to trekantformede konsoller. Beslagene kan drejes i fire forskellige retninger, hvilket giver hver hylde sit eget unikke udseende. Tanken er, at du kan bygge din egen væg af Pythagoras-hylder og montere dem symmetrisk eller blande forskellige positioner for et mere livligt look. Det smarte design gør det også muligt at placere dem i hjørner!

Med tiden har Pythagoras udviklet sig til ikke kun at omfatte hylder, men også skabe, skuffer og bordplader som supplement til hyldesystemet. Skabet er lavet af træ og fremstillet i Totebo i Småland, som arbejder med miljøvenlige materialer og fremstillingsmetoder i hele sin produktion. Vi ved ikke, om Pythagoras har nået sin endelige destination, men det er sikkert, at reolsystemet i øjeblikket ikke lader noget tilbage at ønske. Det er simpelthen et perfekt møbel, der takket være sin alsidighed kan passe ind i ethvert rum i hjemmet.