Nyheder
Møbler

Hvidt & Mølgaard

&Traditions designarv
Peter Hvidt (1916-1986) og Orla Mølgaard-Nielsen (1907-1993) var en designduo og to pionerer inden for dansk design i midten af det 20. århundrede. Sammen grundlagde de designstudiet Hvidt & Mølgaard i København og blev hyldet for deres enkle, men gennemtænkte designsprog. Begge har studeret møbeldesign og konstruktion på prestigefyldte gymnasier i København, hvilket er tydeligt i deres design. Deres møbler er gennemtænkte - lige fra valg af materialer, møbelkonstruktion til formsprog. Designduoens arv fejres stadig verden over i dag på anerkendte designmuseer som Museum of Modern Art i New York og Københavns Designmuseum i København.
Viser 43 produkter
Beige
Sort
Blå
Brun
Grøn
Grå
Light Oak
Rød
Hvid
Træ
&TraditionPå lager
-13%
Tripod HM8 Floor Lamp, Black
DKK 5 190DKK 5 995

IndholdTidløs design fra Hvidt & Mølgaard

Siden 2019 har &Tradition bragt snesevis af Hvidt & Mølgaard designs tilbage i produktion; tidløse designs som Drawn stoleserien, Pinwheel sofabordet, Drop Leaf bordserien og den charmerende Boomerang 1950'er lænestol. &Tradition har også lanceret Tripod lampen i to forskellige modeller - som gulvlampe og som bordlampe.

Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null