Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/Designere/Nils Strinning

Nils Strinning

Nils Strinning er født 1917 i Kramfors, Sverige. Han er en af vores største designere gennem tiderne. Han er en af de designere, der har lagt grundlaget for det vi i dag kalder "Skandinavisk Design". I 1949, deltog Nils Strinning i en konkurrence arrangeret af bogudgiver Bonnier. Konkurrencen drejede sig om at designe en boghylde som samtidig var billigt, let at sende og nem at samle. Nils Strinning og hans kone Kajsa, skabte den første Stringhyllen og vandt selvfølgelig førstepræmien. Siden da er hylden blevet et ikon for design og har i dag solgt i over 60 år. Den er mere populært end nogensinde.
Viser 341 produkter
Luk meny
StringBestillningsvare
Kampagne
-15%
String Hylde Kombination A Arbejdsplads, Hvid
DKK 2 481DKK 2 919

IndholdNisse Strinning og String gennem historien.

Arkitekten og designeren Nils "Nisse" Strinning blev født den 8. december 1917 i den lille by Kramfors, Västernorrland, Sverige. Nisse Strinning, har flere succesfulde opfindelser bag ham, for eksempel Elfa-systemet, der allerede kom i 40'erne med sine trådkurve, der findes i mange svenske hjem i dag og det ikoniske opvaskestativ fra samme serie. I over 60 år er Nisse Strinning blevet en af vores mest elskede designere med sin kære Stringhylle, som han og hans kone Kajsa Strinning skabte i 1949 som det vindende bidrag i Bonniers konkurrence.

Rygtet om bidraget spredes og i 1950 etableres kontorlokalerne i den nybyggede FN-bygning i New York med strenghylder, og i 1953 blev stringhylden lanceret og blev hurtigt populær i mange hjem. Kort tid efter bliver Strinning tildelt en række priser for sine populære design. I 2017 udgav den svenske post et frimærke med Stringmotiv som en hyldest til Nisse Strinning og hans fantastiske design.