Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Viggo Boesen

&Traditions designarv
Viggo Boesen (1907-1985) er en relativt ukendt designer i dag, men han var en kendt spiller i den danske funkbevægelse i 1930'erne. Boesens formsprog har et blødt og indbydende udtryk med en tone af barnlig naivitet. Desværre blev kun meget få af hans designs sat i produktion, men hans principper og idéer om organiske former var afgørende for udviklingen af den danske modernisme. Viggo Boesens mest kendte design er lænestolen Little Petra. Det blev lanceret første gang på en dansk møbelmesse i 1938 og blev en slående succes på møbelmesser rundt om i verden.
Viser 34 produkter
Beige
Blå
Brun
Grå
Hvid
&TraditionBestillningsvare
-25%
Little Petra VB1, Loungestol Set, Valnød / Karakorum
DKK 24 898DKK 32 995
&TraditionBestillningsvare
Petra VB3 Lænestol, Fåreskind Sahara / Valnød
DKK 49 995

IndholdViggo Boesens Little Petra

Viggo Boesens mest kendte design er lænestolen Little Petra. Det blev lanceret første gang på en dansk møbelmesse i 1938 og blev en slående succes på møbelmesser rundt om i verden. Lænestolens indbydende linjer kombineret med dens enkle funky design gjorde den til et uimodståeligt møbel.

I 2018 relancerede &Tradition Little Petra-lænestolen, og dens indbydende funky design var endnu en gang et hit. I dag er Little Petra en hel serie med en sofa og en fodskammel som to elegante supplementer til den ikoniske lænestol.