Nyheder
Møbler

Viggo Boesen

&Traditions designarv
Viggo Boesen (1907-1985) er en relativt ukendt designer i dag, men han var en kendt spiller i den danske funkbevægelse i 1930'erne. Boesens formsprog har et blødt og indbydende udtryk med en tone af barnlig naivitet. Desværre blev kun meget få af hans designs sat i produktion, men hans principper og idéer om organiske former var afgørende for udviklingen af den danske modernisme. Viggo Boesens mest kendte design er lænestolen Little Petra. Det blev lanceret første gang på en dansk møbelmesse i 1938 og blev en slående succes på møbelmesser rundt om i verden.
Viser 21 produkter
Beige
Brun
Grå
Hvid
Gul
&TraditionPå lager
Kampagne
-15%
Lilla Petra Loungestol Vb1, Hvidolieret Eg / Fåreskind Moonlight
DKK 28 896DKK 33 995

IndholdViggo Boesens Little Petra

Viggo Boesens mest kendte design er lænestolen Little Petra. Det blev lanceret første gang på en dansk møbelmesse i 1938 og blev en slående succes på møbelmesser rundt om i verden. Lænestolens indbydende linjer kombineret med dens enkle funky design gjorde den til et uimodståeligt møbel.

I 2018 relancerede &Tradition Little Petra-lænestolen, og dens indbydende funky design var endnu en gang et hit. I dag er Little Petra en hel serie med en sofa og en fodskammel som to elegante supplementer til den ikoniske lænestol.

Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null