Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

E27 Lampe Led, Beige-Green

E27 Lampe Led, Beige-Green

DKK 649
E27 er en enkel og stilren pendel fra Muuto som passer ind i alle miljøer.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

E27 Pendel

DKK 649

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

E27 pendel LED fra Muuto, design Mattias Ståhlbom. Det er svært at konkurrere mod enkelheden hos en nøgen pære, den føles både romantisk og samtidig. E27 LED leveres med en 4 m lang ledning som passer i de fleste hjem. Lamperne er fine i vinduet, i entréen eller sammen med flere. Strømafbryderen og elkontakt medfølger ikke, men monteres seperat. LED lampe indgår.

Egenskaber

Om varemærket
Muuto kommer fra Danmark og stræber efter at gi skandinavisk tradition nye og originale perspektiver. Ordet "muuto" er hentet fra det finske sprog og betyder precis "nye perspektiver". Muuto håndplukker designtalenter fra Skandinavien og gir dem frihed til at udtrykke deres individuelle historie gennem dagligdagens genstande.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null