Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid

Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid

DKK 813
Øj hyggefaktoren i rummet med Eos Mini bordlampe fra Umage, designet af Søren Ravn Christensen.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Eos Bordlampe Ø35, Hvid/Hvid

DKK 813

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Eos bordlampe fra Umage, designet af Ravn Christensen. En romantisk lampe som er fremstillet af tyndt papir og dunfjer. Lampen er fantastisk smuk og elegant og giver et flot varmt lys. For at få lampen "fluffy": Blæs fjerene med en hårtørrer. Eos leveres kun som lampeskærm, ledning og lyskilde indgår ikke. Fjerene er ægte fugledun, men ikke fra levende gæs. Citat fra leverandøren: "Ingen fjer tages fra levende gæs. Fjerene er et biprodukt fra madindustrien. Så i stedet for at bruge fjer til puder eller brænde dem, bruger vi dem som fjer-lamper."

Det anbefales at der anvendes LED lyskilder da almindelige lyskilder kan blive for varme for lampen.
Tripod Base er en 2-i-1 justerbar tripod som kombinerer genial konstruktion med et minimalistisk design. Du kan justere benene så de placeres i en "høj" eller "lav" position. Fremstillet i aluminium og kommer i farverne sort og hvid. Umage Tripod Base tilbyder god stabilitet og fleksibilitet udover den lette vægt.


Varemærket Umage er tidligere kendt som VITA copenhagen

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null