Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Filip Tæppe 60x90 cm, White Melange
-20%
DixieDixie

Filip Tæppe 60x90 cm, White Melange

DKK 379DKK 475
Skab en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem med Dixie's Filip tæppe. Dette unikke tæppe er håndvævet i jute, hvilket giver en følelse af rustik elegance.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Filip Tæppe

DKK 379

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Med sit håndvævede jute-tæppe af høj kvalitet, det flerfarvede design og de forskellige teksturer vil Filip-tæppet være en praktisk og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Filip-tæppet kan bruges indendørs, både i stuen og i soveværelset. Det er perfekt til at berolige synsnerven og samtidig skabe en varm og hyggelig følelse i dit hjem. Tæppet er også ekstremt holdbart, hvilket gør det til en langvarig investering. Filip-tæppet er også et miljøvenligt produkt, da det er fremstillet af naturlige materialer.

Fremstillet i Indien.

Godt at vide om Filip tæppet


- Tæppe i jute.
- Håndvævet design.
- Fremstillet i Indien.

Vedligeholdelse af tæppet
- Rengøres med en fugtig klud.
- Støvsug eller ryst efter behov.



Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 379 kr

Egenskaber

Om varemærket
Firmaet Dixie har fra starten, i begyndelsen af 90'erne, arbejdet med et tydeligt formsprog som har et stærk personligt udtryk og stilsikkert design. Dixie tilbyder udtryksfulde produkter og holdbart design i skandinavisk simplicitet med et lille twist. Alle Dixies produkter fremstilles under forhold som viser omsorg for både mennesker og miljø. Der lægges stor vægt på god kvalitet, valg af materialer og farvenuancer.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null