Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Fiore 423 Lysekrone

Fiore 423 Lysekrone

DKK 20 695
Fiore 423 er en lysekrone fra Oluce med et storslået, håndlavet design, der ekkoer 70'erne og giver en fængslende blanding af direkte og diffust lys.
Leveringstid:  6-8 uger

Fiore 423 Lysekrone

DKK 20 695

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Lys dit liv op med Fiore 423, et mesterværk skabt af Marta Laudanis og Marco Romanellis geniale hjerner for Oluce. Denne storslåede lysekrone er inspireret af 70'erne og løfter ethvert boligområde med naturlige elementer og elegant professionalisme. Forestil dig den bløde glød fra syv lys, der er indkapslet i gennemsigtige, blæste glascylindre, som kaster direkte og diffust lys over dine rum. Lysekronen er en stiliseret blomst med en central kerne og strålende kronblade.

Designet af Marta Laudani og Marco Romanelli. Originaldesign fra 2007.

Godt at vide om Fiore 423 lysekronen


- Fiore 423 er værdsat for det storslåede, håndlavede design
- Fiore 423 er også værdsat for det diffuse lys.
- Fra kollektionen Fiore.
- Fremstillet af metal og mundblæst glas.
- Lyskilde medfølger ikke.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.