Nyheder
Belysning
Idea El-Pære E27 LED 3W
-17%

Idea El-Pære E27 LED 3W

DKK 165DKK 199
Idea LED A++ fra Umage tilhøre en kollektion af LED-lys som fremstilles i højeste kvalitet.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Idea El-Pære E27 LED 3W

DKK 165

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Idea LED fra Vita er en kollektion af LED-lamper af god kvalitet. Idea 12,5 cm LED er designet efter originalet Thomas Edison. For at skabe et varmt og behageligt lys. I sammenligning med klassiske pærer er denne lampe en perfekt erstatning til den som vil have et mere miljøvenligt, brandsikkert og energilavt alternativ. Lampen har en livslængde på 15000 timer. Idea LED kollektion passer E27. LED A+ 3W Diameter: 12,5 cm 15 000 H/180 Lumen E27.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 149 kr

Egenskaber

Om varemærket
Umage er et dansk firma som fremstiller belysning med skandinaviskt design. Lamperne har karakter og er fremstillede af fjer, bomuld og plastik. Firmaet blev grundlagt 2008 og har allerede sine produkter i 40 forskellige lande. Deres smukke produkter passer ind i mange hjem og stile, alt fra romantisk til industriel miljø.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null