Nyheder
Belysning

Add Colour

Tidløst og bæredygtigt behøver ikke at være ensbetydende med kedeligt! Det varme vejr er her, og mens naturen genvinder sine farver, længes vi også efter farve, selv indenfor. Tilføj accentfarver i form af iøjnefaldende interiør, belysning og tekstiler.

Vi har udvalgt vores favoritter blandt de farverige indretningsdetaljer, som du kommert til at elske!

Havudsigt og baby blues. Detaljerne i klar- og lyseblå får vores hjerter til at banke. For dem, der kan lide dybe toner, vil vi gerne fortælle dig, at Ferm Living favorit Plantbox nu fås i en dejlig lyseblå nuance, mens vi har flere belysningsklassikere i bærbare, opdaterede versioner for dem, der ikke kan få nok af lys babyblå.

Scarletrød eller Pink drømme? Vi elsker dristige, rosenrøde toner, der skiller sig ud! HAY's Rey-serie er et ægte hit, og Verpans bærbare version af Pantop får altid den forreste plads på din bogreol.

Curry, sollys, sennep og glitrende guld. Inviter solen ind i dit hjem og indret med detaljer og tekstiler i en farve, der med garanti vil gøre dig glad! Den, der har sagt, at gul er grimt, har tydeligvis aldrig set &Traditions sennepsgule Flowerpot.

Mere inspiration

Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null