Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Artek - Conscious Consumption

Artek blev etableret i 1933 af fire unge idealisted som var forkæmpere for en ny type miljø for hverdagen og ville gøre en forskel for byplanlægning, arkitektur og design. I dag er Aretek kendte for sine innovative bidrag til moderne design, hvor funktionalitet og tidlæs æstetik er væsentlige ingredienser. Arteks møbler findes i alt fra private hjem til kontorer, muséer og skoler. med Alvar Aalto i spidsen, har Artek gjordt sig bemærket rundt i verden.

Bæredygtighedstankegang

I over 80 år har Artek haft bæredygtighed i tanken, både når det kommer til materialer og produktion.

Produkterne er tidløse i sit design og holder igennem generationer. Naturlige materialer som er lette at vedligeholde, reparere og genbruge.

Nøje gennemtænkt æstetik og mønstre for at skabe årtiets fuktion og stilrent design.

Stolen 400, som kaldes "tankestolen", er en drigstig designklassisker som strækker sig over tid.

Materialevalg

Artek formår at skabe et ansvarligt forbrug ved at være transparante i hvordan og hvor deres produkter fremstilles.

Åbo, Finland

Størstedelen af Artekts produkter bliver skabt i Åbo, hvor Aalto-møbler har været produceret siden 1920'erne.

Trævalg

Ved at brug birk fra hjemlandet Finland, som derefter kombineres med moderne produktionsmetoder og et fagkyndigt håndværk, klan Artek skabe en dynamik mellem menneske og maskine og skabe møbler af højeste standard.

Skammel 60 er et eksempel på resultatet af en kombination af indenlandske råvarer og bæredygtig produktion.

60 Skammel fra Artek, blev designet af Alvar Aalto i år 1933. Den enkle idé bag denne klassiske kiste byger på tre bøjede ben og et rundt sæde. Funktionelt møbeldesign når det er allerbedst. Skammelen er lavet af birk og passer perfekt som sengebord eller når der mangler lidt siddeplads rundt bordet. En sang scweizerkniv af en skammel i smuk design og form.

Langsigtighed

Produkterne er bevidst udviklet til at holde over generationer og med multifunktionelle anvendelsesområder kan de bruges både privat og i offentlige områder. Bordet 95 har mange anvendelsesområder og kan anvændes fritstående eller mod væg.

 

Patina

I takt med at årene går, aldres Arteks møbler med stil. Materialer som læder og linoleum får mere patina med tiden og ældres graciøst. Ligesom lænestolen 406 også er et lysende eksempel på ældre skønhed.

"Artek står for tydelighed, funktionalitet og poetisk enkelthed"

Få flere indretningstips!

IndholdPopulære kategorier