Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Bryllupsgaver: Designklassiker

Brudeparrets ønskeliste indeholder næsten altid mindst én designklassiker, og selv hvis der ikke er nogen ønskeliste, er en designklassiker den bedste gave! En klassiker i hjemmet kan aldrig gå galt, den vil leve videre som et minde om bryllupsdagen, og den vil blive elsket i mange generationer fremover. Hvis du ikke ved, hvad du skal købe som bryllupsgave, er en designklassiker den bedste løsning.

Alvar Aalto vase

Tulipanvasen, der blev designet af Alvar Aalto i 1936, var et hit på verdensudstillingen i Paris og har været elsket af unge og gamle lige siden. Den organiske form er perfekt til tulipaner. I en Alvar Aalto-vase er blomsterbuketter både levende og smukke! Den perfekte gave til brudeparret, der ikke har bedt om noget!

Gå sammen om drømmegaven

En god idé, når det gælder bryllupsgaver, er at slå sig sammen med flere andre og købe sammen. Flere penge er lig med mere design! For mange er Lamino-lænestolen fra Swedese en uopnåelig drøm, der kan gå i opfyldelse i form af en bryllupsgave. Måske står der en klassisk Flowerpot-lampe fra &Tradition på gommens ønskeliste, mens bruden mest af alt ønsker sig en AJ-lampe fra Louis Poulsen.

"Vi samler på..."

At ønske sig dele til et særligt service eller en speciel serie, som du samler, er almindeligt og den bedste gave i verden. Så ved du virkelig, at parret bliver lykkelige! To favoritter fra Rörstrand er Swedish Grace og Mon Amie. Ostindia fra Royal Copenhagen er også en favorit! Porcelænet fra Mateus er også yndigt og vil helt sikkert blive klassificeret som en designklassiker med tiden.

Søgelysestagen fra STOFF - en klassiker, der virkelig har fået en renæssance i de seneste år.

Mange ønsker sig den lille abe fra Kay Bojesen som bryllupsgave.

String® Pocket - en klassiker, der fås i mange forskellige designs. En fantastisk gave til ethvert hjem eller rum.

Eksklusive, klassiske og tidløse - bryllupsgaver, der altid falder i god jord

More inspiration!

Guide, Reportage

Add Colour

Det varme vejr er her, og mens naturen genvinder sine farver, længes vi også efter farve, selv indenfor. Tilføj accentfarver i form af iøjnefaldende interiør, belysning og tekstiler. Vi har udvalgt vores favoritter blandt de farverige indretningsdetaljer, som du kommert til at elske!