Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Jul med Gustav Broström

Juleklenodier og traditioner med Gustav Broström

Gustav Broström, manden, der har gjort næsten alle svenskere til loppemarkedsfans og skaberen af hashtagget #loppisvardag deler sine juletraditioner og tips.

Hvordan fejrer du jul, og/eller hvad er vigtigst for dig i julen?

Jeg fejrer jul med min familie hjemme hos os i Södermanland, det er altid forskellige konstellationer, fordi mine søstre og jeg henholdsvis holder "hver anden jul", det ene år hjemme og det andet år hos svigerforældrene. Efterhånden som vi er blevet ældre, har vi skåret ned på julen på alle måder, aktiviteter, mad og gaver. Vi fokuserer på sammenhold og afslapning. Lyder meget prætentiøst, men er utrolig hyggeligt.

"Det vigtigste for mig er sauna, hvile og endeløs juleskinke."

Det bliver den første jul i den lejlighed, som han købte tidligere på året. Han er lige begyndt at pynte op i skrivende stund og overvejer, hvor træet skal stå, hvilke julestjerner der skal stå hvor, og om adventslysestagen skal stå i vinduet eller på et bord.

I år kommer julestemningen til at ligge på et fundament af stearinlys og vinterlige tekstiler. Amaryllis, masser af stearinlys og glitrende ting blev hængt op i døråbningerne. Gustav er ekspert i at placere små smukke ting som stilleben, der er både spændende og smukke at se på.

Hemmelig second hand-perle i Stockholm? "Stadsmissionens outlet i Kungens Kurva er et perfekt sted for hardcore loppemarkedsfans. Det er højt, usorteret og billigt."

Designdrømme...

Jeg drømmer om at gøre mit arbejdsværelse færdigt med masser af opbevaringsplads og plads til kreativitet. Jeg ville elske at sætte Curiosity-vitrineskabet fra MENU eller det sammenklappelige bord fra String derind! Jeg har i mange år elsket Alvar Aaltos design og ville elske at sætte Opal-skålen fra Iittala på sofabordet! Eller hvorfor ikke sætte noget gran i en Luna, potte fra Muubs.

...og julegaver

Hvis jeg kunne give julegaver fra Rum21, ville jeg helt sikkert vælge produkter til møbelpleje. Det er så utroligt vigtigt at forstå dit interiør, hvordan og hvor det er fremstillet, og vigtigst af alt, hvordan du passer på det! Jeg vil også gerne give Garbo & Friends-sengesættet væk - for hvem elsker ikke sengetøj af god kvalitet?

"Det er så utroligt vigtigt at forstå ens indretning, hvordan og hvor det er fremstillet og frem for alt, hvordan man passer på det"

"Sæt små perler i skaller, som du har fundet på stranden. De smukke sommerminder bliver til flotte juledekorationer!"

Find mere juleinspiration

Guide

3 tips til bæredygtig julegaveindpakning

I stedet for at købe julegaver, som bliver ødelagt eller smides unødvendigt ud, så kan vi lave endnu mere personlig og bæredygtig gaveindpakning med materialer, vi har derhjemme eller har gemt i løbet af året. Vi viser dig tre tips til en mere klimabevidst og kreativ julegaveindpakning.