Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

JUNA - nostalgisk tekstildrøm

Tekst: Redaktionen
Foto: JUNA

JUNA er et brand, der brænder for at skabe bæredygtige boligtekstiler. Mærkets signatur er den ikoniske seersucker-struktur, som med sin særlige vævning gør stoffet køligt og luftigt og samtidig skaber legende og trendy farvekombinationer. I denne sæson har JUNA valgt at bruge sæsonens farver, hvor lavendel- og ferskenfarver mødes for at give sengetøjet en frisk og drømmende fornemmelse.

Læs videre og bliv inspireret af JUNAs serier, Bæk&Bølge, Check, Pleasantly og Monochrome Lines, der indeholder en bred palette af farverige soveværelsestekstiler og badehåndklæder.

Den ferskenfarvede kombination finder du i forårets Check-nyheder, hvor det lette gittermønster skaber en spændende struktur i håndklædet.

Grand Pleasantly - store blomster til store drømme

Pleasantly

Med smukke blomster, legesyge farvekombinationer og silkeblød bomuldssatin formår JUNA at glæde sanserne og fremkalde en nostalgisk følelse med sit Pleasantly-print - inspireret af vintage sommerkjoler i en moderne farvepalet. Det hyggelige og muntre retro-tema skaber en drømmende atmosfære i soveværelset, på sofaen, i hængekøjen, på balkonen eller hvor du end har lyst til at tage din dyne og pude med. Ved at blande og matche forskellige farver og mønstre fra JUNA kan du skabe din egen unikke stil og give dit personlige præg til dit hjem.

JUNA nytolker hver sæson Pleasantly-seriens vintagemønstrene i nye trendfarver, og i denne sæson har JUNA taget det nostalgiske blomstermønster til nye højder med søsterdesignet Grand Pleasantly.

Bæk&Bølge

Med Bæk&Bølge har JUNA kigget tilbage i tiden og forvandlet en af de mest ikoniske vævninger i stofhistorien til en moderne klassiker. Måske husker du fornemmelsen af stoffet fra din barndom, fra dine bedsteforældres hus eller sommerhuse? Dette stof handler ikke kun om nostalgi - det er også funktionelt og tillader luft at cirkulere for en køligere følelse. Du behøver ikke at stryge eller mænge det, du kan blot lade den varme sommerbrise tørre sengetøjet og hente det direkte fra tørresnoren, når du skal seng igen.

Denne sæson byder kollektionen på to nye drømmemønstre. Farvekombinationen lyseblå/sand har et roligt udtryk, der minder om en kystlinje, hvor sand og vand mødes - i det kølige, elegante skandinaviske lys. Lavendel og fersken mødes i den anden farvekombination, som er mere sprudlende og udstråler en rig varme - næsten som en solnedgang, hvor solens varme orange toner giver skyerne et drømmende lavendelglød.

Sommerinspirerede striber i soveværelset - Bæk&Bølge fås også i en serie af striber i farverne: blå, sand og Chili.

Monochrome Lines

Monochrome Lines er en serie af sengetøj med subtile hvide striber, der fås i blå, gul, pink og grøn. Tråden i stoffet er snoet, hvilket skaber unikke variationer i stoffets struktur og bringer farverne til live. Kombinationen af dæmpede farver og hvide striber giver Monochrome Lines et klassisk look, der fungerer godt sammen med puder, plaider og sengetøj fra de forskellige JUNA-kollektioner, så du kan mixe og matche efter eget ønske for at skabe din egen personlige stil.

Monochrome Lines er ikke kun en smuk tilføjelse til soveværelset, der giver dig en blød og god nattesøvn. Sengetøjet er også GOTS-certificeret og har OEKO-TEX®-mærket. Hvad mere kan du drømme om?

En ansvarsfuld og farverig historie

Mere farverig inspiration

Belysning

Verner Pantons farverige verden

Verner Panton er et ikon for 1960'ernes skandinavisk design og en mester i farver og form. Vi har kigget nærmere på Pantons designarv inden for belysning med mærker som &Tradition, Louis Poulsen og Verpan.