Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Design nyheder 2023

Leder du efter en opdatering eller inspiration til dit hjem? Vi har kigget nærmere på årets nyheder inden for møbler, belysning og tekstiler og har lavet en liste over de favoritter, som vi gerne vil indrette os med i 2023.

Statement-lamper, bløde former og kontrastfarver er nogle af nøgleordene blandt årets nyheder. Bliv inspireret af farver, former og materialer fra nye mærker som Kristina Dam Studio og det seneste nye fra elskede favoritter som GUBI, New Works, FLOS og mange flere. Hvordan vil du gerne indrette dig og bo i 2023?

Tekstiler

Taktile teksturer, uld og farverige mønstre er nøgleordene for tekstiler i 2023. Store, bløde uldtæpper med iøjnefaldende mønstre og materialevalg er i fokus. Blandt de nye produkter fra Linie Design, Layered og Muuto ser vi slidstærke uldtæpper med afrundede hjørner og mønstre i forskellige niveauer - et klart, skulpturelt design, der giver et unikt udtryk til stuen.

Årets tekstilnyheder inspirerer til at turde mere mønster og farver, accentfarver, der lyser op og giver et dejligt element til et hjem, der ellers går i kedelige og neutrale farver. Sengetøj fra Marimekko og plaider fra Røros Tweed i kontrastfarvekombinationer, der lyser op i indretningen. Blå nuancer kombineret med varme røde farver kan ses i de fleste af dette års indretningsnyheder.

Indret med farver og mønstre, vov at prøve noget nyt og lad din personlige stil skinne igennem.

Møbler

Møbelstilen i 2023 er arkitektonisk og futuristisk med fokus på bæredygtige materialer og taktile overflader. Rene, buede linjer og dramatiske silhuetter har fået en stor plads i vores hjem, møbler designet med stor omtanke for miljøet og med et nik til de søde 70'ere.

Stole & lænestole

Fra &Tradition byder vi velkommen til Little Petra i nyt pelsbetræk - iøjnefaldende lænestole, der vil tilføje et personligt præg til dit hjem.

Hvis du sætter pris på et stykke designhistorie og eksklusive overflader, kan du tjekke Little Åland-jubilæumsstolen i røget eg og Arteks specialudgave af Domus-stolen. Designklassikere i begrænset oplag, der aldrig går af mode.

Sid behageligt og stilfuldt i Kristina Dams stol "Collector" eller sæt dig til rette i den nye "Ready" fra Menu - et must for designentusiasten.

Bord

2023 er året, hvor sofabordet vil få mere fokus i rummet. Vælg flere mindre borde i forskellige højder, og eksperimentér med materialevalg og former. Sideborde og skulpturelle taburetter bliver mere og mere almindelige som supplement til sofabordet, funktionelle små møbler, der kan flyttes rundt i hjemmet. 101 Copenhagen og Pols Potten er to mærker, der leger med former og materialer og tør skille sig ud og være anderledes.

Opbevaring

I de senere år er bogreoler blevet meget mere end blot opbevaring af bøger. Vi klæder vores vægge med åbne reolsystemer og dekorerer dem med personlige og dekorative ting. Lad dig inspirere af New Works' nye modulære reolsystem eller Maze Pythagoras i nye popfarver. Hvis du foretrækker lukket opbevaring, kan vi anbefale Mavis' stilfulde Volt & Aiko-skabe og kommoder, nu i en smuk ny beige farve.

Slip din kreativitet løs med modulære reolsystemer. Lad den vokse med tiden og tilpasse sig til dine opbevaringsbehov.

Belysning

Vis din indretningsstil med belysning, og lad din loftslampe være det store blikfang i dit hjem. Statement behøver ikke at betyde lyse farver. Eksperimenter med skulpturelle, legende former i interessante materialevalg og taktile overflader, der skaber en wow-faktor. Sæt stemningen med innovationer fra Artimede, Normann Copenhagen og FLOS, eller lav et statement med belysning fra Pilke, Petite Friture og DCWéditions.

Portabla lampor fortsätter att pryda våra hyllor och soffbord även under 2023 och bland nyheterna iår ser vi flera utföranden i mässing och polerat silver Bærbare lamper vil fortsat pryde vores hylder og sofaborde i 2023, og blandt nyhederne i år ser vi flere versioner i messing og poleret sølv og stål, materialer, der tiltrækker øjet og skinner i alle hjørner og kroge af rummet.

Bærbare lamper fortsætter med at skinne klart i 2023. Gustave fra FLOS er opkaldt og designet efter inspirationen fra Wes Anderson-filmen Grand Budapest Hotel og fås i flere forskellige finishes.

Mere inspiration

Reportage, Designere

Arco K: The visible becomes the invisible

Det er 60 år siden FLOS lancerede den legendariske Arco-gulvlampe, og det fejrer vi med et unikt samlerobjekt: Arco K. Læs mere om den begrænsede udgave på Rum21. Læs mere om den begrænsede udgave, der sælges eksklusivt hos Rum21.

IndholdNyheder