Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Sofia Woods belysningsskole

Tekst: Redaktionerne
Foto: Mira Wickman

Sofia Wood er kogebogsforfatter, blogger og podcaster, der har lagt storbylivet bag sig for at leve et nyt, mere roligt liv i sin idylliske lejlighed i Norrköping. Vi har bedt Sofia om at sammensætte en belysningsskole, hvor hun deler sine bedste tips til, hvordan du kan dekorere dit hjem med lys.

Lamper har både en æstetisk og en funktionel funktion - de er rummets smykker og skulpturelle kunst,værker men også noget, der skal gøre vores hverdag lettere. Så sørg for, at dit værelse har den rette mængde af begge dele for at opnå den bedste balance.

Moderne og industrielle lamper er en god måde at bryde romantiske omgivelser op på, og det samme gælder blødt formede lamper i mere strenge omgivelser som f.eks. nybyggerier. Der kan også opnås smukke kontraster med lamper i maling, tekstiler og rispapir.

"Placér gulvlamper i hjørnerne for at bryde rummets linjer og oplyse områder, der ofte er mørke og tomme."

"Mange lamper har en spændende designhistorie, uanset om det er italiensk 60'er-design, skandinavisk 30'er-design eller svensk 1800-tallet. Jeg synes, at det øger værdien af et objekt meget at kende til disse historier, fordi det sætter dem i en sammenhæng og ærer designeren."

"Vær omhyggelig med at vælge og placere lyset på en sådan måde, at det ikke blænder dig. Især vigtigt til lys ved sengen og over mad- og sofaborde."

"Alle rum har brug for et strejf af sort, det giver rummet en grund og binder interiøret sammen. Lamper er perfekte til formålet, så du bør tilføje sorte lamper i dine værelser."

"Har du ikke en lysdæmper på din lampe? Det er ikke noget problem! I dag findes der fantastiske pærer, som du kan klikke mellem forskellige lysstyrker. Perfekt til lamper som f.eks. spotlights, der ellers kan give et meget kraftigt lys på det forkerte tidspunkt."

Hjemme hos Sofia Wood

Hjemme hos

Hjemme hos Sofia Wood

Tag med hjem til Sofia Wood og udforsk hendes fantastiske herskabslejlighed i Norrköping! Vi benyttede lejligheden til at stille spørgsmål om mad, indretning (selvfølgelig), bæredygtighed og drømme.

IndholdSofia Wood, Sofia Woods belysningsskola, lampor, belysning