Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Mini Kabuki Bordlampe, Lyseblå
-35%
Kartell - møbler - logo - Rum21.dkKartell - møbler - logo - Rum21.dk

Mini Kabuki Bordlampe, Lyseblå

DKK 2 122DKK 3 245
Mini Kabuki bordlampe fra Kartell med et pænt, sprøjteformet design med en perforeret overflade og en integreret, dæmpbar lyskilde for lethed og holdbarhed.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Mini Kabuki Bordlampe

DKK 2 122

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Mini Kabuki bordlampe fra Kartell med et pænt, sprøjteformet design med en perforeret overflade og en integreret, dæmpbar lyskilde for lethed og holdbarhed. Miljøbevidst fremstillingsproces i polykarbonat fra industrielt restaffald. En perfekt lampe at stille i vinduet for at tilføje noget ekstra hygge til rummet.

Polykarbonat 2.0 er en særlig type materiale skabt af Kartell. Det er fremstillet ved brug af andengenerations vedvarende polymer, der kommer fra cellulose og papiraffald. Processen der bruges til at fremstille det er certificeret af ISCC, hvilket betyder, det opfylder særlige standarder for miljøsikkerhed. Originaldesign fra 2018. Designet af Ferruccio Laviani.

Godt at vide om Mini Kabuki bordlampen


- Mini Kabuki er værdsat for det muntre lys
- Bordlampen findes i forskellige farver.
- Indbygget LED.
- Varmt hvidt lys.
- Dimmerfunktion.
- Lyskilde inkluderet.
- Designet af Ferruccio Laviani.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3245 kr

Egenskaber

Om varemærket
Kartell er et av verdens ledende firmaer indenfor salg af designede møbler. Som verdensledende indenfor anvendelse af plastikmateriale producerer Kartell en originel, varieret og bred kollektion som er unik. Siden starten 1949 har de vundet den prestigefulde designpris 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni gange.