Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Model 537 Bordlampe, Sort

Model 537 Bordlampe, Sort

DKK 8 000
Model 537 er en bordlampe fra Astep med et legende og genialt design, der forstærkes af udsøgte, luksuriøse materialer.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Model 537 Bordlampe

DKK 8 000

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer Model 537 bordlampen fra Astep - en herlig blanding af legende design og lækre materialer. Denne lampe, der er fremstillet af den legendariske Gino Sarfatti, er ikke bare endnu en indretningsgenstand, den fungerer som et spændende diskussionsemne. Det avantgardistiske design viser en stor aluminiumsreflektor, symmetrisk monteret på en lakeret eller børstet messingstamme, der hviler på en sofistikeret marmorfod. Den asymmetriske opbygning vækker ikke kun opsigt, men tjener også praktiske designformål. Armen har en unik drejning, der går gennem reflektoren og videre ud, hvilket skaber et fascinerende skue og et funktionelt håndtag. Denne luksuriøse lampe, der fås i klassisk sort eller sprød hvid, er et bevis på producentens tro på raffineret enkelhed. Uanset om det er til et natbord, til at skabe stemning eller til et stille hjørne i arbejdsværelset, udstråler Model 537 elegance i ethvert rum, den befinder sig i.

Designet af Gino Sarfatti.

Godt at vide om Model 537 bordlampen


- Model 537 er værdsat for de luksuriøse materialer
- Fremstillet i Italien.
- Designet af Gino Sarfatti.
- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Astep blev grundlagt i 2014 af den italienske designer Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk elegance. De relancerer ikoniske objekter på en moderne måde og stræber efter at kombinere nye teknologier med respekt for mennesker og miljø.