Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Pythagoras Hyldesæt, Hvid

Pythagoras Hyldesæt, Hvid

DKK 670
Genialt hyldesystem fra Maze. Flot og praktisk detalje til hjemmet.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Pythagoras Hyldesæt

DKK 670

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Pythagoras hyldepakke fra Maze. Med Pythagoras får du et flot konsolsystem som passer perfekt i alle værelser. Kombiner dine hylder med de triangelformede konsoller så du kan skabe din egen personlige og unikke stil og give dit udtryk i rummet. Med denne hyldepakke har vi samlet de mest populære dele som normalt købes separat og som nu med et enkelt klik kan være på vej hjem til dig.
Når du skal montere hylden på væggen er det vigtigt at du bruger de rigtige beslag til din væg. Forskellige materialer kræver forskellige beslag. Er du usikker på hvilke beslag som er passende anbefaler vi, at du kontakter dit lokala bygvarehus. To beslag til de allerede borrede huller i hylden medfølger for at sætte hylden i konsollerne. Herefter kan du addere hylden og konsollerne og skabe dit unikke system.

Pakken indeholder:
- 1x Pythagoras hylde, hvid
- 1x Pythagoras hyldekonsol 2-pak, hvid

Egenskaber

Om varemærket
Maze Interior har smarte, legende og funktionelle indretningsdetaljer til et moderne, tidsløst boende og arbejde. Maze Interior benytter kun de bedste formgivere, de bedste fremstillere og de mindst forurenende belastninger for at kunne tilbyde spændende, vedvarende indretning med god samvittighed. Fremstillingen af Maze's brede sortiment sker i Sverige.