Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Spider 291 Bordlampe, Hvid

Spider 291 Bordlampe, Hvid

DKK 7 995
Spider 291 er en bordlampe fra Oluce med en kombination af prisvindende design og justerbare lysfunktioner, der er ideel til læse- eller arbejdsområder.
Leveringstid:  6-8 uger

Spider 291 Bordlampe

DKK 7 995

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Lys din verden op med den prisbelønnede Spider 291 bordlampe fra Oluce! Dette er ikke bare en lampe; det er et kunstværk med en rig historie, der stolt befinder sig i de permanente samlinger på prestigefyldte museer fra Milano til München. Spider 291 blev designet af Joe Colombo i 1965 og fik den eftertragtede Compasso d'Oro-pris i 1967 for sit innovative design. Forestil dig at krybe sammen med en god bog, hvor Spider 291 kaster et varmt og direkte lys over siderne, som nemt kan justeres takket være det fleksible plastled. Den ovnlakerede metalreflektor kaster et særligt horisontalt spotlys, som er ideelt til fokuserede opgaver eller til at skabe en særlig stemning. Uanset om du arbejder fra dit hjemmekontor til langt ud på natten eller dyrker kunstneriske hobbyer, passer denne lampes afdæmpede forkromede stamme og lakerede metalfod perfekt ind i dit rum.

Designet af Joe Colombo. Originaldesign fra 1965.

Godt at vide om Spider 291 bordlampen


- Spider 291 er værdsat for den justérbare lampeskærm
- Spider 291 er også værdsat for det direkte lys.
- Fra kollektionen Spider.
- Designet af Joe Colombo.
- Fremstillet af metal og aluminium.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.