Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

The Globe 228 Bordlampe, Satin Gold / Anodiseret Bronze

The Globe 228 Bordlampe, Satin Gold / Anodiseret Bronze

DKK 11 095
Globe 228 er en bordlampe fra Oluce med et tidløst design og materialer af høj kvalitet, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uger

The Globe 228 Bordlampe

DKK 11 095

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer den udsøgte Globe 228 bordlampe, et kunstværk af tidløs elegance og funktion, mesterligt udformet af Oluce. Dette er ikke bare en lampe; det er et stykke designhistorie. Den blev udtænkt af den berømte designer Joe Colombo i 1964 og er ikonisk på grund af sin sømløse kombination af elegant geometri og funktionalitet. Globe 228 har en transparent, mundblæst glaskugle med en cylindrisk metalreflektor. Dens glød er tidløs og skaber en intim atmosfære, perfekt til din hyggelige stue, dit rolige soveværelse eller dit inspirerende studiehjørne. Vælg mellem satin nikkel eller anodisk bronze for at matche din stil.

Designeren er Joe Colombo. Originaldesign fra 1964.

Godt at vide om The Globe 228 bordlampen


- Designeren er Joe Colombo.
- The Globe 228 er værdsat for de geometriske former
- The Globe 228 er også værdsat for materialerne i høj kvalitet.
- Fra kollektionen The Globe.
- Fremstillet af mundblæst glas og metal.
- Lyskilde medfølger ikke.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.