Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

The Globe 727 Væglampe, Nikkel

The Globe 727 Væglampe, Nikkel

DKK 8 495
Globe 727 er en væglampe fra Oluce med et tidløst design og materialer af høj kvalitet, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære.
Leveringstid:  6-8 uger

The Globe 727 Væglampe

DKK 8 495

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer Globe 727 væglampen fra Oluce - en skøn fusion af tidløst design og udsøgt håndværk! Denne lampe blev udtænkt af den kendte designer Joe Colombo i 1964 og fusionerer rene geometrier for at skabe en fin balance mellem form og funktion. Globe 727 har en kugle af krystalklart, mundblæst glas, som på elegant vis rummer en cylindrisk metalreflektor, der fås i satin nikkel eller satin guld og anodisk bronze. Lampen har et blødt, diffust lys, der skaber en hyggelig atmosfære, hvor man kan slappe af efter en lang dag. Det er mere end bare belysning; det er et kunstværk, der tilføjer et strejf af raffinement til ethvert rum, den pryder.

Designeren er Joe Colombo. Originaldesign fra 1964.

Godt at vide om The Globe 727 væglampen


- Designeren er Joe Colombo.
- The Globe 727 er værdsat for de geometriske former
- The Globe 727 er også værdsat for materialerne i høj kvalitet.
- Fra kollektionen The Globe.
- Fremstillet af mundblæst glas og metal.
- Lyskilde medfølger ikke.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.