Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

The Globe 827 Pendel, Nikkel

The Globe 827 Pendel, Nikkel

DKK 7 195
Globe 827 er en pendel fra Oluce med originalt design fra 1964, der tilbyder tidløs elegance og uovertruffen funktionalitet.
Leveringstid:  6-8 uger

The Globe 827 Pendel

DKK 7 195

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Vi præsenterer The Globe 827 - en elegant pendel fremstillet af Oluce. Den er oprindeligt designet af den berømte designer Joe Colombo i 1964 og er en tidløs skønhed formet i rene geometrier af en gennemsigtig kugle af blæst glas og en cylindrisk metalreflektor. Pryd dit hjem eller kontor med denne exceptionelt udformede lampe, der fås i elegant satin nikkel eller satin guld finish, perfekt til at tilføje et kongeligt touch til ethvert rum. Denne sofistikerede pendel giver direkte og diffust lys, hvilket gør den ideel til lounges, spiseområder eller studieværelser, hvor den skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.

Designeren er Joe Colombo. Originaldesign fra 1964.

Godt at vide om The Globe 827 pendlen


- Designeren er Joe Colombo.
- The Globe 827 er værdsat for de geometriske former
- The Globe 827 er også værdsat for materialerne i høj kvalitet.
- Fra kollektionen The Globe.
- Fremstillet af mundblæst glas og metal.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Findes også som større størrelse.


Egenskaber

Om varemærket
Oluce blev grundlagt i 1945 af Giuseppe Ostuni, og er en af italiens ældste producneter af designbelysning. Mærket har siden begyndelsen af 50'erne været en banebrydende aktør inden for designbelysning og har samarbejdet med ikoner såsom Tito Agnoli, bröderna Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et mærke som fører fortiden, nutiden og fremtidens design sammen på en innovativ måde med nyskabende designere og spændende materialer.