Nyheder
Belysning
Tilly Julestjerne 60 cm, Kobber
-48%

Tilly Julestjerne 60 cm, Kobber

DKK 106DKK 203
Tilly julestjerne fra Watt & Veke med et tidløst design i papir med en glitrende, støvfri overflade og en vidunderlig julestemning.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Tilly Julestjerne 60 cm

DKK 106

10-50% rabat på belysning

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 50 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024

Produktinformation

Tilly julestjerne fra Watt & Veke med et tidløst design i papir med en glitrende, støvfri overflade og en vidunderlig julestemning. Loftophæng og lyskilde sælges separat.

Godt at vide om Tilly julestjernen


- Tilly er også værdsat for den glitrende overflade.
- Julestjernen findes i forskellige farver.
- Tilly er værdsat for det tidløse design
- Diameter: 600 mm.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 162 kr

Egenskaber

Om varemærket
Watt&Veke AB er et svensk varemærke som designer og fremstiller lamper samt stemningsbelysning. Firmaet er baseret i Eskilstuna og grundlagt 1998. Watt&Veke AB stræber efter, at tilbyde sine kunder produkter med stil, trend og kvalitet. Firmaets produkter har en personlig stil som passer i de fleste moderne hjem, Watt&Veke AB har lidt ekstra passion for den hjemlige indretningsstil.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null