Nyheder
Belysning
Trace SC87 Skab, Mørkbejdset Eg
-22%
&Tradition - Andtradition&Tradition - Andtradition

Trace SC87 Skab, Mørkbejdset Eg

DKK 15 596DKK 19 995
Trace SC87-skabet fra &Tradition er lavet af egetræ og har et klassisk og funktionelt design med et moderne look.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Trace SC87 Skab

DKK 15 596

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024

Produktinformation

Trace SC87-skabet fra &Tradition er lavet af egetræ og har et klassisk og funktionelt design med et moderne look. Skabet har fire hylder og en glaslåge med en blødt afrundet ramme i massivt egetræ. En elegant og praktisk opbevaringsløsning til stuen, spisestuen eller køkkenet. Designet af det danske designstudie Space Copenhagen.

Originaldesign fra 2023.

Godt at vide om skabet


- Fremstillet i Portugal.
- Designet af Space Copenhagen.
- Certificering: FSC.
- Originaldesign fra 2023.
- Et låg.
- 4 hylde.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 15996 kr

Egenskaber

Om varemærket
Det nordiske arv møder form. Materiale møder potentiale. &Tradition's mål er at sammenføje disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, tekniker og former. &Tradition omfatter gårdsdagens mestre og talangerne som kan skabe framtidens klassikere. &Tradition tror på design som er lavet for at holde. I &Tradition's sortiment fås bl.a. lampen Flowerpot, en designklassiker skabt af den danske indretningsdesigner Verner Panton.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null