Nyheder
Belysning
Friends & FoundersFriends & Founders
Friends & Founders er et svensk brand, der blev grundlagt i 2013 af det visionære par Ida og Rasmus Hildebrand. Med en passion for arkitektur, kunst og håndværk har de skabt en unik designidentitet, der omfavner den minimalistiske æstetik fra den skandinaviske designarv på en moderne måde.
Viser 98 produkter
Beige
Sort
Brun
Grå
Rosa
Transparent
Hvid
Friends & FoundersPå lager
Ny!
Our Bænk, Sort
DKK 12 004
Friends & FoundersBestillningsvare
Ny!
FF Drejestol, Liquorice Loop / Krom
DKK 10 384

IndholdEksklusivt, moderne design med arkitektonisk indflydelse

Friends & Founders er et svensk brand, der blev grundlagt i 2013 af det visionære par Ida og Rasmus Hildebrand. Med en passion for arkitektur, kunst og håndværk har de skabt en unik designidentitet, der emmer af moderne elegance og minimalistisk æstetik.

Friends & Founders er et prisvindende internationalt brand, der hurtigt har etableret sig som en vigtig player i designverdenen. Med deres unikke perspektiv og utrættelige fokus på kvalitet har de erobret både den svenske og internationale designscene, og med en designfilosofi, der er stærkt påvirket af arkitektoniske og kunstneriske elementer, skaber de fantastiske kollektioner, der ånder skandinavisk designarv. Ved at skabe tidløse og bæredygtige produkter i tæt samarbejde med skabere, iværksættere og eksperter stræber Friends & Founders efter at tilbyde møbler og interiør, der ikke kun overlever trends, men også minimerer indvirkningen på vores planet. Kollektioner, du kan forelske dig i og blive gammel med!

Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null