Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Blend 9 Pendel, Traffic White / Nikkel

Blend 9 Pendel, Traffic White / Nikkel

DKK 1 855
Tilføj et stilfuldt og elegant look til dit hjem med pendel lampen Blend fra Pholc. Dens kombination af skandinavisk minimalisme og japansk design gør den velegnet til mange forskellige indretningsstile.
Leveringstid:  2-3 uger

Blend 9 Pendel

DKK 1 855

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Med sit minimalistiske design og kvalitetsmaterialer vil denne lampe oplyse dit hjem med et blødt lys, der skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. De geometriske former giver den et moderne og stilfuldt udtryk, der passer ind i enhver type indretning. Lampen kan bruges som en dekorativ indretningsdetalje eller som en funktionel lyskilde i soveværelset, stuen eller på kontoret. Blend pendellampen er også en god løsning til at skabe en afslappende atmosfære på restauranter, hoteller og andre offentlige steder. Den høje kvalitet i fremstillingen garanterer ikke kun dens æstetiske kvalitet, men også dens holdbarhed og lange levetid. Så hvis du ønsker en stilfuld og holdbar lampe, der vil gøre dit hjem eller din arbejdsplads endnu mere inspirerende, er Blend pendlen det rigtige valg for dig.

Designet af Sabina Grubbeson. Originaldesign fra 2015.

Godt at vide om Blend 9 pendlen


- Blend 9 er værdsat for de geometriske former
- Fra kollektionen Blend.
- Designet af Sabina Grubbeson.
- Lyskilde medfølger ikke.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1855 kr

Egenskaber

Om varemærket
Pholc er en designvirksomhed med fokus på eget design og udvikling af belysning, de har produceret belysning i over 50 år. Med deres lange erfaring, er de derfor en af de førende leverandører af belysning til hjemmet. Designet er langsomt gået fra klassisk til en dejlig nordisk stil, der ånder Gotland, København og Berlin.