Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Bob Tæppe 70x225 cm, Black / Vanilla
Nyhed!

Bob Tæppe 70x225 cm, Black / Vanilla

DKK 2 000
Bob er et tæppe fra Pappelina med et stribet design, der aldrig går af mode, perfekt til alle hjem og til både indendørs og udendørs brug.
Leveringstid:  2-3 uger

Bob Tæppe

DKK 2 000

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Bob er et tæppe fra Pappelina med et stribet design, der aldrig går af mode, perfekt til alle hjem og til både indendørs og udendørs brug. Det har en god holdbarhed og er vævet af plastbånd med svejsede kanter og forstærkningstape. Vælg mellem forskellige farver og størrelser.

Godt at vide om tæppet


- Vendbart design.
- Dette tæppe er en del af Pappelinas Bob kollektionen.
- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.
- Til indendørs og udendørs brug.

Vedligeholdelse af tæppet
- Støvsuges regelmæssigt på lav styrke.
- Håndvask eller maskinvask uden centrifugering, 30°C.
- Må ikke tørretumbles.

Egenskaber

Om varemærket
Pappelina er et lille svenskt firma som startede 1998 af Lina Rickardsson. Firmaet findes i dag i over 23 lande og de står for enkelt funktionelt design med god kvalitet. I deres sortiment findes grafiske og enkle mønstre, organiske og bløde former i herlige farver til dit hjem. Tyngden er deres populære plastiktæpper som er moderniserede og vævede i Leksand, Sverige. De er funktionelle, spændende, smukke og lette at holde vedlige! Perfekte at have i alle miljøer!
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null