Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Bumling Mini Pendel 19cm, Hvid
-40%

Bumling Mini Pendel 19cm, Hvid

DKK 2 031DKK 3 385
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Bumling Mini Pendel 19cm, Hvid

DKK 2 031

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Bumling mini pendel 25 cm fra ateljé Lyktan, designet af Anders Pehrson (1968). Bumling pendelen er en ægte designklassiker, der blev designet tilbage i 1968. Pendelen er fremstillet af hvidlakeret aluminium, skærm og lameller i opalt akryl, og hvid stofbeklædt ledning. Lampen er velegnet i boligen og i offentlige miljøer.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2031 kr

Egenskaber

Om varemærket
Ateljé Lyktan blev grundlagt i 1934 af designeren Hans Bergström med fokus på fremstilling af armaturer til offentlige miljøer og designorienteret hjem. ateljé Lyktan har en tydelig vision gældende innovation og moderne teknik der, kombineret med unik skaberglæde, fremstiller miljøvenlig belysning til den kræsne forbruger. ateljé Lyktan har under årene levereret flere designklassiker som Bumling, Asplund og Struten.