Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

The Gift of Giving

Tekst: Redaktionen
Foto: Redaktionen

Vi har alle sammen modtaget en invitation til et bryllup, en barnedåb, en dimission eller en fødselsdag, og det første vi tænker er "Hvad skal jeg give dem i gave?". og vores tanker går i stå.

For at besvare spørgsmålet har vi hos Rum21 sammensat en gaveguide med masser af gaveideer til alle slags fester og anledninger. I denne gaveguide finder du elegante vaser fra Hein Studio og Kosta Boda, stilfulde glas til både drinks og desserter fra Ferm Living og Louis Roe samt masser af interiørdetaljer til både store og små fra &Tradition, ByON, Department, FLOS, Lind DNA og Skultuna. Lad dig inspirere med denne gaveguide, så du kan finde den perfekte gave til årets kommende festligheder..

Mere inspiration

Indretning, Hjemme hos

Personligt og legende @erinterior

Han hedder Erik Josefsson, arbejder som indretningsarkitekt, og hans fingerspitzengefühl når det gælder indretning og trends er virkelig noget ud over det sædvanlige. Du skal ikke blive overrasket, hvis det er Erik, der holder vindmaskinen, når andre stikker fingeren i vejret for at mærke, hvilken vej trendvindene blæser...