Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

A glow on the go

Lys dine sommereventyr op med bærbar belysning!

Uanset hvor sommervinden fører dig hen, er et lys på vejen aldrig en dårlig idé. Bærbare lamper, som du kan tage med udenfor, er et sommer-must-have. Et lys, du kan tage med til aftensvømningen, sætte op på bordet, tage med på picnic eller på båden. På de regnfulde dage, hvor vi sidder indendørs, tager vi lamperne med ind og lader dem være dagens lys.

Aplô fra Fermob kan kombineres med både et vægbeslag og en ophængningsstrop. Lige så god på campingpladsen som på terrassen!

Flowerpot fra &Tradition er den ultimative bærbare lampe til både indendørs og udendørs brug. Med sit stilfulde design og muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver er den en perfekt tilføjelse til enhver terrasse eller ethvert interiør. Flowerpot VP9 er en rigtig humørspreder både udendørs under stjernehimlen og indendørs til hyggelige aftener derhjemme.

Mundblæst glas og dæmpbar. Hvad mere kan man forlange af en transportabel lille skønhed fra HAY?

Lucca fra &Tradition er elegant at stille på bordet eller hænge op i et træ.

Holdbare materialer og modstandsdygtig over for våde stænk. Hæng eller vis Quasar fra Petite Friture!

Mere sommerinspiration

Sommerfest hos Klara Doktorow

Følg med i Klara Doktorows nye gårdhave, hvor hun har indrettet en sommerfest. Den grønne møblering passer perfekt til husets farver, og det slanke moderne design sammen med det ældre hus er helt i tråd med Klara og hendes mand Kjells indretningsfilosofi - "Moderne møder vintage".