Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Josephine Formoso om have & opbevaring

Josephine er uddannet landskabsingeniør og landskabsarkitekt, med over femten års erfaring med arbejde som havearkitekt. Her deler hun ud af sine tips til smart og praktisk haveopbevaring i samarbejde med String.

Om Josephine Formoso

Josephine Formoso har over 15 års erfaring som landskabsingeniør og havearkitekt, med uddannelse fra Hvilan i Åkarp og SLU i Alnarp. Josephine tilbringer helst fritiden hjemme i sit sorte hus fra 1976, med en 660 kvm. stor have, uden nogen form for græsplæne, men som derimod rummer en skov af bambus, magnolia, kinesisk rødtræ og smalbladet ask.

Josephines tips til hvordan man gør udendørsopbevaring morsomt

· Hylden kan med fordel bruges som en base for dyrkning. Stil for eksempel dine krukker med tomater og urter der

· Anvend ting som du har hjemme for at høre hylderne endnu finere såsom ældre krukker, handsker, snøre og håndredskaber

· Style din hylde med genstande af træ og blødere materialer

Josephine om have og opbevaring

"Noget som ofte forglemmes i haven, er opbevaring. Med String® Outdoor åbner du op for en haveopbevaring på en hel ny måde, du får en simpelthen mulighed for at indrette dit uderum med et flot og tidløst hyldesystem, hvor der findes mulighed for at knytte rummene inde i huset med pladsen udenfor.

Den stramt industrielle og stilrene hylde er meget taknemmelig at indrette, da du kan tilføje næsten hvad som helst uden af give afkald på den skandinaviske, minimalistiske følelse."

Hvordan skal vi tænke når vi styler galvaniserede hylder?

"At indrette gavlen med god opbevaring er lige så tilfredsstillende for øjet lige som for organisatoren. Det galvaniserede stål er et robust materiale som ikke ryster og derudover bare bliver flottere med tiden, så længe ventet!

Mit råd når du styler din galvaniserede hylde er at blande materiale såsom en rusten cortenstål, grå offerdalsskiffer, beton eller støbt aluminium. For at bløde indtrykket ud, tilføjer jeg genstange af træ, slidt og plantevækst."

Hvor kan vi finde dit sæt String® Outdoor?

"Jeg har placeret hylderne ved siden af grillen, hvor de fungerer som aflastningsoverflade ved tilberedning af det som skal lægges på grillen. Hyldeplanet længst ned er som skabt til at opbevare beholdere med kul og briketter, samt at stable brænde, som kan anvendes til grillen. Træbrænde giver en stabil bund til reolen og tilfører varme, samt skaber et beroligende indtryk. krogene i rustfrit stål hjælper dig med at organisere grillredskaberne og grillhandskerne. På det øverste hyldeplan finder der godt med plads til at stable keramik, glas og grilltilbehør. Krukker eller kurve med urter kommer også til rette.

Hvis du ikke allerede har noget galvaniseret eller rustfrit materiale i din have, kan det være fint at komplementere hylden med krukker eller kurve i metal til at opsamle materiale."

Inspiration

Guide

Forlæng sommeren med den rette indretning

Lad interiøret forlænge sommeren. Fyld hjemmet med sommerminder og ting som minder om solfyldte dage. Vi giver dig tips til, hvordan du kan skabe skønne sommerfornemmelser hjemme!

IndholdPopulære kategorier