Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

It's showtime

Er du i indretningsbranchen eller bare en designentusiast? Bliv inspireret - Lad næste rejse stå i indretningens tegn!

Læs vores artikel om dette års designmesser rundt om i Europa! De fleste kender Salone del Mobile i Milano, men vidste du, at Rotterdam er stedet, hvor du skal være i februar?

JANUAR

Formex, Stockholm Sverige

Nordens vigtigste mødested for indretning i Norden. Messen byder på udstillinger, inspiration, viden og ikke mindst årets trends. Formex finder sted den 17.-20. januar på Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm. I år står interiørdesigner Tekla Severin bag udstillingen ved indgangen. Udstillingen Dimensions of colour er en oplevelse af farver, mønstre og arkitektoniske former.

Maison & Objet, Paris Frankrig

Maison & Objet er en indretningsmesse, der finder sted to gange om året. Sprudlende forretningsmuligheder og kreativ interaktion mellem verdens interiør-, design- og livsstilsfællesskab. Den samler mange af de største og mest spændende designbrands fra hele verden. Kort sagt, en vigtig messe for folk i indretningsbranchen. Besøg Maison & Object den 19.-23. januar og den 7.-11. september.

FEBRUAR

Stockholm Furniture Fair, Stockholm Sverige

Den 7.-11. februar er Stockholm byen, du skal være i. Ud over Stockholm Furniture Fair sprudler hele byen af design og kreativitet. Der åbner mange showrooms rundt omkring i byen, og design er i fokus, uanset hvor du kigger hen. Stockholm Furniture Fair er verdens største samling af skandinaviske designere og leverandører. I et par dage vil udstillingshallerne være fyldt med det bedste skandinaviske møbel- og belysningsdesign til både boliger og erhvervsområder. Under messen vil vi høre spændende samtaler om design og arkitektur, trends og design. Årets æresgæst er Design Studio Front, som bliver de første svenske designere, der modtager denne pris.

 

Object, Rotterdam Holland

OBJECT er en unik pop-up-platform for etablerede designere og nye stjerner. Hvis du vil opleve avanceret design, kunsthåndværk, mode, arkitektur og kunst, er Rotterdam stedet, hvor du skal være den 10.-12. februar.

London Design Week er en design- og indretningsmesse, der er fyldt med innovative idéer, inspiration og indsigt. Fra den 13. til 17. marts inviteres både branchefolk og designentusiaster til at opleve 600 internationale mærker og deltage i over 100 arrangementer. Chelsea Harbour - Here we come!

April

Salone del Mobile, Milano Italien

Hvis du skal vælge en messe at besøge, er det Salone del Mobile i Milano, Italien. Fra den 18.-23. april er det her, du kan opleve creme de la creme inden for interiørdesign. Udstillingerne kan sammenlignes med shows, og det er næsten umuligt at få tid til at se det hele. Vores råd er, at du forbereder dig omhyggeligt og vælger, hvad du skal se, før du kommer dertil. Når du først er der, kan du nyde stemningen og byen, som er helt vildt spændende med design. Gå på opdagelse og vær forberedt på at blive inviteret til pop-ups rundt om i byen, spændende showrooms og en cappuccino i forårssolen. Dette er en drøm for designelskere!

3 dage med design i København er trendy, spændende og sjovt! Som en designfestival i en af Europas mest trendsættende byer. Alle er velkomne til at opleve workshops og kuraterede udstillinger om design og kunsthåndværk, der har til formål at gøre verden lidt smukkere.

Mere inspiration

Travel in Design

Louis Poulsen

Ikke langt fra Københavns centrale knudepunkt, Nyhavn, ligger et af Danmarks mest ikoniske mærker, Louis Poulsens showroom. Tag en pause fra den sædvanlige sightseeing og oplev den fantastiske historie midt i København.