Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Style din String-hylde

Tekst: Redaktionen
Foto: Redaktionen

Der finder et utal af muligheder for hvad man kan gøre med en String-hylde. Køkkeneet, dagligstuen, kontoret, soveværelset, badeværelse - ja, praktisk talt hvert eneste rum i dit hjem kan prydes med en hylle fra String

En String-hylde har flere funktioner end blot at opbevare bøger, ringbind og kasser, men nogle gange ved du ikke, hvordan du skal style din hylde, og især ikke med hvad. Vi har sammensat en guide til, hvordan du kan style din String-hylde og din Pockets-hylde til køkkenet, stuen, kontoret og soveværelset med lamper og møbler fra &Tradition, Ferm Living, HAY, Louis Poulsen, New Works, Skultuna og mange flere.

Køkkenet

En Pocket-hylde er perfekt til køkkenet. Med sin kompakte størrelse på 60 x 50 centimeter fylder den ikke meget, men har op til tre hylder med plads til opbevaring. Pocket-hylden med tre hylder er perfekt til paperbacks, men for at skabe lidt mere plads til større ting har vi fjernet den øverste hylde. På den måde kan du opbevare prydplanter i potter og vaser, lysestager og større bøger som f.eks. kogebøger. Vi har valgt en krukke fra Bergs Potter, lysestager fra Skultuna og STOFF Nagel, lyslanterner fra ByON og en karaffel og glas fra Ferm Living.

DAGLIGSTUEN

Der er ingen tvivl om, at String's hyldesystem er skabt til en stue. Med den klassiske 200 centimeter lange gulvplade kan du helt få hylder og opbevaringsskabe ind i præcis den kombination, du har brug for. Denne reol har plads til et tv, to grønne planter, flere bøger og et praktisk opbevaringsskab. Vi har også skabt et åbent område i hylden på ca. 50 centimeter, hvor der er plads til nogle stemningsfulde detaljer; bærbare lamper fra &Tradition og New Works, et maleri på 40 x 30 centimeter, et duftlys fra MENU og en lysestage fra STOFF Nagel. Højden giver dig også nok plads til at tænde en flamme uden at efterlade mærker på hylden over.

KONTORET

I løbet af de sidste tre år er hjemmekontoret blevet en vigtig del af hjemmet. Uanset om du bor på 125 eller 25 kvadratmeter, er der behov for et sted, hvor du kan arbejde uforstyrret uden at forstyrre resten af hjemmets funktioner - i så fald er String-bordpladen den perfekte løsning. Bordpladen har en bredde på 78 centimeter og fungerer lige så godt som en selvstændig hylde som en del af et reolsystem. Vi har sammensat en bordplade med en hylde med en højde på 115 centimeter, som giver masser af plads til mapper, magasiner, bøger og opbevaringskasser. Som prikken over i'et får du en piedestallignende hylde, hvor du kan placere en lampe eller en blomst. Vi har valgt Verner Pantons klassiske Panthella Mini-bordlampe fra Louis Poulsen og Colour Crate opbevaringsboksene fra HAY for at sætte kulør på det hele.

SOVEVÆRELSET

Det kan være svært med god opbevaring i soveværelset. Især hvis du har et soveærelse med alkove eller et mindre soveværelse, hvor du har brug for at optimere de få kvadratmeter, du har til rådighed. Vi har kombineret to vægmonterede hovedgærder med et af String's 58 centimeter brede opbevaringsskabe for at skabe et stilfuldt og rummeligt sengebord, der ikke fylder for meget på gulvet. Sengebordet er ofte et område, hvor der skal være plads til mange ting, så vi har valgt fine bærbare lamper fra &Tradition, Louis Poulsen og New Works, en praktisk stikdåse fra Avolt, som du sætter fast på siden af natbordet med en magnet, et duftlys fra MENU, et glas og en karaffel fra Ferm Living, tekstilspray fra L:A Bruket og et vækkeur fra Arne Jacobsen.

HVORDAN BYGGER DU VORES STRING-HYLDER

I denne guide har vi anvender vi en Pocket-hylde, et sæt (Bundle A) og to reolsystemer, som vi selv har sammensat. Vi har inkluderet tegninger og indkøbslister, så du kan genskabe vores reolsystemer i dit hjem.

DAGLIGSTUEN:

- 3 stk. gulvplader (200 x 30 cm)

- 3 stk. 3-pak med hylder (78 x 30 cm)

- 1 stk opbevaringsskab

KONTORET:

- 1 stk bordplade

- 1 stk gulvplade (85 x 30 cm)

- 2 stk gulvplade (115 x 30 cm)

- 2 stk 3-pack med hylder (58 x 30 cm)

Mere inspiration

Travel in Design

It's showtime

Er du i indretningsbranchen eller bare en designentusiast? Læs vores artikel om dette års designmesser rundt om i Europa! De fleste kender Salone del Mobile i Milano, men vidste du, at Rotterdam er stedet, hvor du skal være i februar? Bliv inspireret - lad næste rejse stå i indretningens tegn!