product
variable_117772Marvelous Air 120x60, Carrara/Sorthttps://www.rum21.dk/marvelous-air-120x60-carrara-sort?selectedPartNo=175994https://az666937.vo.msecnd.net/67/2305e40a-9de9-4b7b-9b9a-305195a5599fOutOfStock4099DKK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordDecotique<style type="text/css"><!--@page { margin: 2cm }P { margin-bottom: 0.21cm }--></style><p>Marvelous Air fra Decotique er en serie af sofaborde der ånder lethed og elegance. Rammen er håndfremstillet i et stykke og skal derfor ikke samles. Den smukke marmorbordplade fås i to farver, og fås med både sort og hvid base. Hver kombination er stilfuldt og ideel foran sofaen og bliver et smukt midtpunkt i rummet.</p><style type="text/css"><!--@page { margin: 2cm }P { margin-bottom: 0.21cm }--></style><p><strong>Carrara marmor:<br /></strong>Carrara-marmor er en af de mest berømte marmortyper i hvid eller blålig-grå.<br />Den er kendetegnet ved sin høje kvalitet, ridsefasthed og tæt struktur. Denne marmor kommer fra stenbrud omkring Carrara i Italien, i det nordlige Toscana.</p><style type="text/css"><!--@page { margin: 2cm }P { margin-bottom: 0.21cm }--></style><p><strong>Plejeanvisning:<br /></strong>Denne marmorbordplade kræver omhyggelig håndtering når den monteres på rammen.<br />Marmor er en kalksten og kan ikke tolerere nogen form for syre. For at beskytte marmor overfladen mod fedt og snavs, anbefaler vi at overfladen mættes før man starter at bruge den. Polerede overflader behandles bedst med syrefri voks. Hver marmorbordplade er enestående hvad angår farve og overflade.</p><br /><p></p>4099

Marvelous Air 120x60, Carrara/Sort

DKK 4 099
Leveringstid: 8-10 uger (?)
Delbetal med Klarna (?)

Produktinformation

Marvelous Air fra Decotique er en serie af sofaborde der ånder lethed og elegance. Rammen er håndfremstillet i et stykke og skal derfor ikke samles. Den smukke marmorbordplade fås i to farver, og fås med både sort og hvid base. Hver kombination er stilfuldt og ideel foran sofaen og bliver et smukt midtpunkt i rummet.

Carrara marmor:
Carrara-marmor er en af de mest berømte marmortyper i hvid eller blålig-grå.
Den er kendetegnet ved sin høje kvalitet, ridsefasthed og tæt struktur. Denne marmor kommer fra stenbrud omkring Carrara i Italien, i det nordlige Toscana.

Plejeanvisning:
Denne marmorbordplade kræver omhyggelig håndtering når den monteres på rammen.
Marmor er en kalksten og kan ikke tolerere nogen form for syre. For at beskytte marmor overfladen mod fedt og snavs, anbefaler vi at overfladen mættes før man starter at bruge den. Polerede overflader behandles bedst med syrefri voks. Hver marmorbordplade er enestående hvad angår farve og overflade.


Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.