Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Ogle Mini Pendel, Hvid
-40%

Ogle Mini Pendel, Hvid

DKK 1 013DKK 1 689
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Ogle Mini Pendel, Hvid

DKK 1 013

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Ogle mini pendel fra ateljé Lyktan, designet af Form Us With Love. Pendel i formstøbt hvidlakeret aluminium. Pendelen hænger i 3 ledninger, pendelrør 0,5 m, 0,7 m eller 1 m. Ogle Mini kan trinløst vinkles i op til 90° og kan drejes 360°, hvilket giver en meget fleksibel lyssætning. Pendel og pendelrør i forskellige længder gør ophængning i grupper mulig. Pendelen har en loftkop med plint 2x2,5 mm², lampeprop og halogenfrit kabel. Dæmpbar lyskilde anbefales.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1013 kr

Egenskaber

Om varemærket
Ateljé Lyktan blev grundlagt i 1934 af designeren Hans Bergström med fokus på fremstilling af armaturer til offentlige miljøer og designorienteret hjem. ateljé Lyktan har en tydelig vision gældende innovation og moderne teknik der, kombineret med unik skaberglæde, fremstiller miljøvenlig belysning til den kræsne forbruger. ateljé Lyktan har under årene levereret flere designklassiker som Bumling, Asplund og Struten.