Nyheder
Møbler
-30%

String Gavel Gulv 1-P 115X30, Grå

DKK 601DKK 858
String gavl til gulv i metal. Skræddersyg din egen String reol.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

String Gavl Gulv 1-P, 115X30, Beige

DKK 601

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

String sidepanel, til gulv, designet af Nisse Strinning. Flotte sidepaneler, så du selv kan designe dit unikke String hyldesystem. Sidepanelet fås i 1 stk (1 sidepanel) eller 2 stk (2 sidepaneler). Fås i forskellige størrelser. Panelet placeres stående mod gulvet og skrues fast i væggen. Skruer og monteringsanvisning medfølger. Slip fantasien løs og byg et fleksibelt, skræddersyet reolsystem, der passer til netop din bolig. Du kan købe hylder, skabe, skuffemoduler, arbejdsbord eller magasinholder og skabe et funktionelt reolsystem i stilrent udtryk til boligen. Start i det små og lad systemet udvikle sig efterhånden. String hyldesystemet er en designklassiker, der kan kombineres på forskellige måder og stadig bevare en let og minimalistisk karakter.

OBS! Galvaniseret er en serie til udendørs brug. Denne String hylde kan bruges på altanen, terrassen eller lignende.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 601 kr

Egenskaber

Om varemærket
String Furniture er et svensk firma, der har skabt en ægte designklassiker, som aldrig går af mode - String-reolen. String-reolen er designet i 1949 af arkitekten Nils "Nisse" Strinning (1917-2006) og har en let, men robust modulopbygning. Dens minimalistiske og tidløse design gør den til en elsket klassiker i mange hjem og generationer.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null