Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

String Gavle 30x50 cm 2-pak, Hvide

String Gavle 30x50 cm 2-pak, Hvide

DKK 739
String-paneler fra String med et alsidigt og tilpasningsdygtigt design, der er perfekt til at skabe et unikt og funktionelt reolsystem.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

String Gavle 30x50 cm 2-pak

DKK 739

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

String-paneler fra String med et alsidigt og tilpasningsdygtigt design, der er perfekt til at skabe et unikt og funktionelt reolsystem. Oplev String-panelets alsidighed og slanke design, som det ikoniske mærke String har bragt til dig. Uanset om din stil er moderne eller klassisk, sikrer Strings tilpasningsevne en problemfri pasform. Panelerne fås i forskellige størrelser, hvilket giver dig frihed til at tilpasse dit rum, som du ønsker det. Det innovative design gør det muligt at montere panelerne direkte på væggene, så de får et rent og sømløst udseende uden kontakt med gulv eller loft. Når dine paneler er på plads, kan du dykke ned i det omfattende String®-system og tilføje hylder, skabe eller endda unikke elementer som organisatorer og kroge for virkelig at gøre dit rum personligt.

Designet af Nisse Strinning.

Godt at vide om gavlene


- Sælges i 2-pak.
- Til vægmontering.
- Kombinér gavlene med hylder fra String.
- Findes i forskellige farver.
- Designet af Nisse Strinning.

Egenskaber

Om varemærket
String Furniture er et svensk firma, der har skabt en ægte designklassiker, som aldrig går af mode - String-reolen. String-reolen er designet i 1949 af arkitekten Nils "Nisse" Strinning (1917-2006) og har en let, men robust modulopbygning. Dens minimalistiske og tidløse design gør den til en elsket klassiker i mange hjem og generationer.