Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Gavesæt

Shop julegaver online! Vi har kombineret vores bedste julegavetips til gavesæt. Et matchende sæt med gaver på et enkelt klik!

Skinnende lys og trendy lysestager

Conical Lysene fra Danske Hay sætter vi mere end gerne i grupper. Helst i matchende lysestager fra samme mærke. Flare lysestagerne findes i tre forskellige farver lavet i glas som tåler varme. Handl lysene og den gule lysestage her. Den findes også i orange.

Til huskokken

En gave til alle som elsker at holde til i køkkenet - Her er det perfekte sæt. Et råt forklæde lavet af skind fra Decotique, rustikt skærebræt i teak fra Skagerak og Menageri, et olie- & eddikesæt fra Kay Boyesen.

Festlig drinkmix

Ripple glassene fra Ferm Living matcher vi selvfølgelig med karaflen fra samme serie. Gør det festligt med lækre, holdbare og miljøvenlige sugerør i glas fra HAY. Perfekt gave til den som inviterer til fest eller til en sommermiddag.

Bløde mønstre

Hvem elsker ikke også dejlige puder? En lidt anderledes, men perfekt gave til den som godt kan lide indretning, eller måske endnu bedre, til den som ikke kan lide at indrette selv. Vores tips er at blande materialer og mønstre. Våg det! Som her, en blød tigerpude i fløjl sammen med en zebramønstret i linned. Sober beige som giver det lidt ekstra. Begge puder kommer fra fantastiske Chhatwal & Jonsson. Puden med tigeren finder du her, og zebrapuden her.

Inspiration

Trend

Trend: Rattan

Rattan er fortsat en stor trend i år, både inde og udendørs. Vi har samlet nogle af vores favoritter af både møbler og detaljer af rattan, til hjemmet.