Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Stilfulde gaver fra String

Tekst: Redaktionen
Foto: String

Når det kommer til gaver fra Svenske String er Pocket- og Museum-serien to fantastiske valg for den stilbevidste, som elsker at kombinere form og funktion.

String er verdenskendt for sit ikoniske hyldesystem af Nils Strinning, som er blevet et symbol på svensk stil og funktionalitet. Men mærket tilbyder også en række mindre produkter, der er perfekte gaver og gaver til de designbevidste. To af vores favoritter er Pocket- og Museum-serierne, som består af elegante væghylder, praktiske skænke og smukke lysestager. Disse unikke serier byder på stilfulde og funktionelle designs, der nemt kan forbedre et hjem.

POCKET-SERIEN af Nils "Nisse" Strinning

Pocket blev designet af Nisse Strinning i 2005 og var hans sidste værk i hans mere end halvtredsårige karriere. I modsætning til hyldesystemet leveres Pocket som en komplet hylde. En Pocket-hylde består af to væghængte gavle og tre hylder i et praktisk format - 50 x 60 x 15 cm. I begyndelsen af 2020 blev den første fortolkning af String Pocket lanceret, som er designet af Anna von Schewen og Björn Dahlström. De beholdt kernen i designet intakt, men denne gang i et helt nyt materiale - metal. I dag fås Pocket-hylden i en række forskellige farver og materialer og er en elsket del af String-sortimentet.

MUSEUM-SERIEN af TAF Studio

I forbindelse med genåbningen af Nationalmuseet i Stockholm i efteråret 2018 fik TAF Studio til opgave at skabe en del af interiørdesignet. Et af deres bidrag var den elegante væghylde Museum NM&.045 for String. Den slanke og holdbare hylde blev brugt til at udstille skulpturer, buster og andre mindre genstande fra museets samlinger. Men dens tidløse design gør den lige så velegnet til brug i hjemmet som på en kunstudstilling. Den tilbyder et stilfuldt sted at udstille og organisere dine yndlingsting, uanset om det er kunstværker eller personlige genstande. Siden lanceringen i 2018 har String udviklet Museum til en serie, der nu også omfatter et højdejusterbart sidebord og en lysestage. Hele serien fås i en stilfuld neutral farvepalet med et par udvalgte modeller i den livlige farve Orange.

Mere inspiration

Guide, Reportage

Style din String-hylde

Vi har sammensat en guide til, hvordan du styler din String-hylde og Pockets-hylde til køkkenet, stuen, kontoret og soveværelset med bærbare lamper og møbler fra &Tradition, Ferm Living, HAY, Louis Poulsen, New Works, Skultuna og mange flere.