Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Lakeret træ

Møbler af lakeret træ kan være klarlakeret eller farvelakeret. Karakteristisk for lakeret træ er, at det kan tåle meget fugt og kræver mindre vedligeholdelse end træ, der er behandlet med sæbe, olie eller voks. Et lakeret kvalitetsmøbel fra Rum21 kan holde i generationer, hvis det bliver passet ordentligt.
Sæbebehandlet træLakeret træVoksbehandlet træOlieret træ

Plejeanvisninger Lakeret træ

Klarlakerede overflader tørres af med en tør klud, alternativt med en sæbeopløsning, i træets retning. Malede overflader skal aftørres med en fugtig klud uden stærke rengøringsmidler, der kan opløse pigmenteringen. Bemærk, at selv om malede møbler ofte er holdbare, kan stærke farvestoffer som blåbær og rødvin plette lyse lakker, så sørg for at tørre dem af med det samme.

Plastikdug på lakerede møbler bør have et stofbetrukket underlag, da stoffer fra de forskellige overflader kan påvirke hinanden negativt.

Rengøring af lakeret træ

For korrekt rengøring anbefaler vi den miljøvenlige Laminate & Wood Cleaner fra Leather Master Scandinavia, som er det ultimative produkt til alle træ- og laminatoverflader. Brug en blød klud, når du rengører dine lakerede møbler. Lakerede møbler bør også poleres med polermiddel og en poleringsklud en gang om året for at bevare deres glans. Hæld aldrig polermidlet direkte på møblet, men på poleringskluden.

Følg ovenstående tips og råd, og dine Rum21 lakerede møbler vil gå i arv i generationer.