Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Olieret træ

Oliebehandlede møbler og beslag er meget modstandsdygtige over for fugt og pletter. Et olierede kvalitetsmøbel fra Rum21 kan, hvis det bliver passet ordentligt, overleve i generationer, hvis det bliver passet ordentligt.
Sæbebehandlet træLakeret træVoksbehandlet træOlieret træ

Plejeanvisninger Olieret træ

Bordoverflader, der udsættes for stærkt slid, bør oliebehandles før første brug, og derefter anbefaler vi, at møblerne oliebehandles to til tre gange om året. For at undgå revner bør undersiden af bordplader også olieres. Skærebrætter og køkkenbænke skal olieres med Natural Oil fra Leather Master Scandinavia med en slibesvamp som værktøj. Whitewood Oil er velegnet til de fleste olieret møbler, og for at sikre, at dine udendørs møbler holder sæson efter sæson, anbefales det at bruge Chinese Wood Oil. Læs omhyggeligt på emballagen, hvordan du bedst bruger olien til at give dine møbler og produkter en beskyttende finish.

Rengøring

Møbler af olieret træ rengøres dagligt med en fugtig og derefter tør klud. Hvis møblerne er et par år gamle og begynder at se kedelige ud, kan det være på tide at slibe dem forsigtigt og derefter oliere dem igen. Brug et fint sandpapir, og slib i træets retning.